Jacqueline van der Have

Sinds 1987 werk ik in de gezondheidszorg, Ik heb hier veel ervaring opgedaan zowel als verpleegkundige als leidinggevende. De westerse medische ontwikkelingen en zorg maken dat veel mogelijk is qua behandeling van ziektes . Er wordt hierbij minder aandacht gegeven dat de relatie tussen lichaam en geest, goed voor jezelf zorgen en luisteren naar je lichaam ook van grote invloed is op je gezondheid. Ik wilde hier meer over weten, daarom besloot ik de basisvakopleiding Traditionele Chinese geneeskunde te volgen. Dit was het begin van waar ik nu sta, mijn eigen Shiatsu massage praktijk.

 

Gediplomeerd Shiatsu masseur

Na de basis vakopleiding ben ik mij verder gaan specialiseren in Shiatsu. Tijdens de opleiding leerde ik het effect van aanraken en massage op lichaam en geest. Ik ben een gediplomeerd Shiatsu masseur, zowel op de mat als op de stoel

Oosterse geneeskunde

Vanuit de Oosterse geneeskunde wordt gekeken waar de klacht werkelijk vandaan komt en wat het verband kan zijn met het gehele functioneren van het lichaam , geest en de levensomstandigheden.

Shiatsu

Shiatsu massage biedt een totale ontspanning en even tijd voor jezelf. Bovendien is het geven van een shiatsu massage ook voor mij een fijne ontspanning

Massage

De massage geef ik zowel op de mat als op de massagestoel. Op afspraak kan je langskomen in mijn praktijk of kom ik desgewenst bij je thuis.

E-mail verzonden