Stoelmassage


Dit is een meer eenvoudige en minder lang durende versie van de klassieke Shiatsu massage . Tijdens de behandeling neem je aangekleed plaats op een speciaal voor deze massage ontworpen stoel. De behandeling van gemiddeld een half uur zorgt voor rust en ontspanning. Vooral dan van de nek, schouders, rug, hoofd, handen en armen. Door de massage kunnen eventuele blokkades worden opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd.

Voor wie

Stoelmassage kan heel prettig zijn voor mensen die niet goed op de mat kunnen liggen, of wat minder mobiel zijn. De stoelmassage ontspant spieren, gewrichten en andere lichaamsdelen die sterk onderhevig zijn aan stress of een verkeerde werkhouding.Shiatsu massage op de werkplek

Shiatsu massage is gericht op het zelf herstellend vermogen van de mens en kan daarom preventief worden toegepast om de gezondheid te behouden en te versterken. Dit is een van de redenen waarom shiatsu massage wordt ingezet om het verzuim bij bedrijven terug te dringen. Ik informeer je graag over de mogelijkheden, neem hiervoor contact met mij op.
Ook aan huis mogelijk

Ik geef de stoelmassage in mijn praktijkruimte, maar kan ook naar de klant toekomen.
Voor klanten die beperkt zijn in hun mobiliteit om ergens naar toe te gaan, of hiervan afhankelijk zijn van anderen, kan Shiatsu stoelmassage aan huis een uitkomst bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor Shiatsu stoelmassage thuis, neem dan contact op met mij.
E-mail verzonden